Loading…
Velkommen til Norges største politiske verksted! En konferanse og festival med over 60 foredrag, seminarer, verksted, konserter og kunstinnstallasjoner over fire dager, midt på Youngstorget i Oslo!
Du finner mer informasjon på våre hjemmesiden Globalisering.no.
Konferansen finner sted i en stor lavvolandsby på Youngstorget, i Folkets hus, på Kulturhuset og på Eldorado bokhandel.

Back To Schedule
Thursday, October 27 • 21:00 - 23:00
Konsert: RAZIKA / Gaspard

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Razika! Norges tøffeste band kom ut fra vestlandet i 2011 med lettbeinte, herlige låter påvirka av indie, punk, reggea og ska. De skal få dansefoten din i gang under årets Globaliseringskonferanse!

Razika har allerede definert en hel generasjon med deres låter om tapt kjærlighet, billig vin og lokalpatriotisme. De har tatt over Norge, konsert etter konsert – låt for låt. Fra den Tore Renberg-inspirerte singelen Kommando til fjorårets slagerspikka plate Ut Til De Andre: de har ikke roet seg ned, men fortsetter å levere smart, dansbar musikk for alle som har to ører og et hjerte.

De skyr seg ikke unna kontrovers, med bein i nesa står de på sitt; uavhengig om det er om feminisme, Palestina eller hvorvidt Oslo er en kjipere by enn Bergen!

De har siste ord på åpningsdagen, skaff deg konferansepass og bli med på festen!

Her er mer om Razika i nettavisa : "Synger ut mot urett"

Oppvarming: GASPARD
Gaspard er et undergrunnsband fra Oslo. Bandet spiller nyveivete garasjepop med høyt tempo, og liker å få folk til å danse. Musikken deres er ute på Siste Sukk Tapes and Records og kan strømmes her (https://open.spotify.com/album/3KLqbv5Wfc4dea6xigi9Lj) og her (https://gaspardoslo.bandcamp.com/releases).


Artists
avatar for Gaspard

Gaspard

Gaspard er et undergrunnsband fra Oslo. Bandet spiller nyveivete garasjepop med høyt tempo, og liker å få folk til å danse. Musikken deres er ute på Siste Sukk Tapes and Records og kan strømmes her (https://open.spotify.com/album/3KLqbv5Wfc4dea6xigi9Lj) og her (https://gasp... Read More →
avatar for Razika

Razika

Razika er et av Norges beste liveband og har finspisset sin blanding av ska, pop og indie. Nå er de på tiårs-turné, og avslutter åpningsarrangementet med en real fest i storstua vår på Youngstorget.


Thursday October 27, 2016 21:00 - 23:00 CEST
Lavvu Youngstorget