Loading…
Velkommen til Norges største politiske verksted! En konferanse og festival med over 60 foredrag, seminarer, verksted, konserter og kunstinnstallasjoner over fire dager, midt på Youngstorget i Oslo!
Du finner mer informasjon på våre hjemmesiden Globalisering.no.
Konferansen finner sted i en stor lavvolandsby på Youngstorget, i Folkets hus, på Kulturhuset og på Eldorado bokhandel.

Saturday, October 29 • 19:00 - 20:00
Radikale bevegelser

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Kan venstrepopulismen og EU gå hånd i hånd? Hva skjer når partiene på venstresiden entrer maktas korridorer? Og hvem vinner kampen om Europas sjel?


Moderators
Speakers
avatar for Michael Brøndbo

Michael Brøndbo

Michael Brøndbo er kommentator i Nationen og forfatter av boka «Jeremy Corbyn og året som snudde opp-ned på britisk politikk». Han har tidligere vært politisk journalist i Aftenposten, Dagbladet og Klassekampen og var redaktør i studentavisa Universitas. Han har en mastergrad... Read More →
avatar for Kajsa Ekis Ekman

Kajsa Ekis Ekman

Journalist, Writer, Activist, Dagens Nyheter, ETC
Svensk forfatter, samfunnsdebattant, foredragsholder og journalist i Dagens Nyheter. Har skrevet bøker om blant annet den greske gjeldkrisa og sexkjøpsloven.Kajsa Ekis Ekman is a Swedish journalist, writer and activist. She is the author of several works about the financial crisis... Read More →
avatar for Ellen Engelstad

Ellen Engelstad

Ellen Engelstad er redaktør i Manifest Tidsskrift og har i lengre tid fulgt krisa i Hellas og Sør-Europa tett. Hun er forfatter av boka "Syriza. Den greske våren og kampen om Europas sjel".
HO

Harald Øhrn

Attac-aktivist og sosialarbeider.


Saturday October 29, 2016 19:00 - 20:00 CEST
Folkets hus, sal D Youngs gate 11